Kelingan Mantan Lirik

Kelingan Mantan Lirik

Aku mblenjani janji cinta kita ini Lilakno aku kanti ikhlas ati, lilakno aku kanti ikhlas ati.

Kelingan Mantan - LIRIK

Kelingan Mantan - LIRIK Kelingan Mantan - LIRIK Kelingan Mantan - LIRIK Kelingan Mantan - LIRIK Kelingan Mantan - LIRIK Kelingan Mantan - LIRIK Kelingan ...

Via Vallen Kelingan Mantan + Lirik

Via Vallen Kelingan Mantan + Lirik Dek koe mbiyen janji karo aku Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki Netes elohku ...

Kelingan Mantan

Kelingan Mantan Lirik : Dek... koe nangdi?? kangmas kangen dek,kangeeeen banget ibarat sego kucing ra dikareti ambyar ati iki dek,ambyaaaaar tenan opo ...

Instagram: Kelingan Mantan

Kelingan Mantan Lirik : Dek... koe nangdi?? kangmas kangen dek,kangeeeen banget ibarat sego kucing ra dikareti ambyar ati iki dek,ambyaaaaar tenan opo ...

Loading...

News: